• Voor de meest recente zondagsvieringen Klik hier

Perspectiefdag over het toekomstproject voor de Kapelgemeenschap van Filosofenfontein

NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST VOOR FILOSOFENFONTEIN

PERSPECTIEFDAG ZATERDAG 16 MAART 2024

Annuntiaten Heverlee

We nodigen alle leden van onze kapelgemeenschap uit om elkaar te inspireren en samen naar onze toekomst te kijken.

Onze gemeenschap zal binnen een paar jaar het domein van Filosofenfontein moeten verlaten. Afscheid nemen van een prachtige plek waar we vele fijne herinneringen aan hebben zal niet gemakkelijk zijn. Toch biedt de verhuis naar een nieuwe locatie de mogelijkheid voor vernieuwing, waarbij wij zeker willen meenemen wat we nu het meest waardevol vinden. 

De werkgroep ‘Toekomst van Filosofenfontein’ heeft al heel wat voorbereidend werk verricht. Op de perspectiefdag zullen we de belangrijkste opties die daaruit zijn voortgekomen aan de groep voorstellen om samen keuzes te maken waar we allen kunnen achter staan, niet enkel met ons hoofd maar ook met ons hart. 

We zullen hierbij begeleid worden door Sofie Verscheuren van Yot Brugge. Sofie helpt kerkgemeenschappen om zich bewust te worden van vaste patronen van denken en doen om met nieuwe ogen naar hun toekomst te kijken.  En dat zou nog weleens boeiend kunnen worden!

De perspectiefdag gaat niet door in het Schrijn te Herent, zoals eerder aangekondigd, maar bij de Annuntiaten in Heverlee, Naamsesteenweg 355. Vanop de parking zullen er wegwijzers geplaatst worden om het zaaltje te vinden.

Start om 9:30 uur en einde rond 16 uur met een drink. 

Deelnemers worden uitgenodigd een lunchpakket mee te brengen. Er wordt soep voorzien, alsook koffie en thee. 

We hopen op een talrijke aanwezigheid.

Graag inschrijven ten laatste op maandag 11maart bij Lut Saelens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenement-informatie

Startdatum 16-03-2024 09:30
Einddatum evenement 16-03-2024 17:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Locatie Annuntiaten Heverlee

Locatiekaart

Contactinformatie

©2005-2023 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.